back

Чернігівський військовий госпіталь приймає вітання з нагоди ювілею

01-02-2023 | 12:13

Cвій ювілей сьогодні відзначає потужний медичний заклад області – Чернігівський військовий госпіталь.

Окрім безпосередніх колег та вищого керівництва, колектив установи привітали й начальник ОВА В’ячеслав Чаус, голова обласної ради Олена Дмитренко та т.в.о командувача військ оперативного командування "Північ" полковник Олег Рвач.

– Дякую за вірність професійній присязі. Дякую за відданість своєму народу. Дякую за збереженні життя, надію і віру. Дякую, що в березні прийняли на себе надважкий бій за життя і тримаєте його досі, – звернувся до зібрання В’ячеслав Чаус.

Начальник ОВА вручив сертифікат на 90 тисяч гривень на потреби госпіталю.

За сумлінне виконання службових обов’язків, мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, та з нагоди 90-ї річниці створення військової частини А3120 Подяку голови облдержадміністрації оголошено:

БЕЗРУЧКУ Станіславу Олександровичу — механіку господарчого відділення військової частини А3120;

КОРОБЕЦЬ Олесі Олександрівні — кухарю їдальні військової частини А3120;

ПОПОВУ Владиславу Валерійовичу — завідувачу клубу військової частини А3120;

ПРИСЯЖНОМУ Анатолію Федоровичу — сторожу військової частини А3120;

СИЗОНЕНКУ Володимиру Григоровичу — сторожу військової частини А3120;

СІРИКУ Олексію Миколайовичу — лейтенанту медичної служби, начальнику офтальмологічного відділення військової частини А3120.

Довідково. Чернігівський військовий госпіталь — багатопрофільний, високоспеціалізований лікувальний заклад, основними цілями якого є постійне вдосконалення та підтримка бойової готовності на випадок виникнення екстремальних ситуацій, техногенних катастроф, природних катаклізмів, терористичних атак і бойових дій. Медичний персонал обслуговує всіх діючих військовослужбовців Чернігівщини та Сумщини, ветеранів війни, учасників бойових дій та цивільних громадян. Його очільник полковник медичної служби Олександр Слєсаренко — учасник бойових дій в Афганістані, кавалер двох орденів Червоної Зірки та ордена «За службу Батьківщині» ІІІ ступеня.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації