back

Розпочато формування Штабу волонтерів Чернігівської області

03-02-2023 | 13:30

Вчора, під час засідання робочої групи щодо надання пропозицій до складу Ради волонтерів Чернігівської області, було прийнято рішення про зміну назви консультативно-дорадчого органу.

— Штаб волонтерів складатиметься із шести комісій (з питань територіальних громад, військових, цивільних, ВПО та біженців, відбудови області, медицини) та Об'єднаного Штабу волонтерів, — зазначила під час обговорення волонтерка «Центру допомоги «Чернігів» Ольга Палькова-Свірчевська.

Після обговорення члени робочої групи прийняли організаційні рішення щодо формування Штабу волонтерів Чернігівської області.

Зокрема, затверджено Положення про Штаб волонтерів Чернігівської області та анкету для бажаючих долучитись до Штабу волонтерів.  

Відповідно до затвердженого положення до складу Штабу волонтерів можуть входити представники волонтерських організацій, громадських об'єднань, громадських спілок, релігійних, благодійних організацій, асоціацій, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку, мають статус юридичної особи і провадять свою діяльність на території України.

Також під час засідання визначено строки проведення анкетування — подання анкет для охочих взяти участь у роботі Штабу волонтерів триватиме до 10 лютого включно.

Після чого робоча група узагальнить результати анкетування, проведе верифікацію даних кандидатів (до 17 лютого включно) та надасть списки членів Штабу волонтерів на затвердження Чернігівській ОВА (до 20 лютого включно).  

Запрошуємо волонтерські організації Чернігівщини долучитися до створення Штабу волонтерів.

Контакта особа: Ірина Мироненко, тел. (096) 120-54-40.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації