back

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»: у фіналі з футзалу зійшлися команди Чернігівського району

23-04-2024 | 16:03

У розпалі – третій (районний) етап ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», що стартував на початку квітня.

Сьогодні за вихід до обласного етапу з футзалу змагалися чотири команди Чернігівського району – з Городнянського ліцею № 2, Куликівського та Деснянського ліцеїв, Чернігівської загальноосвітньої спеціалізованої школи № 12.

Підтримати учасників фінального змагання завітав національний амбасадор проєкту, чемпіон світу та Європи з дзюдо (до слова, перший чемпіон світу з дзюдо в історії України), заслужений майстер спорту Георгій Зантарая.

«Програма президента «Пліч-о-пліч» об’єднує багато різних людей. Я вам бажаю миру, перемоги. Мрійте, займайтеся спортом, навчайтеся і впевнено йдіть до своєї мети!» – звернувся до учасників видатний спортсмен.

«Останніми роками, на жаль, всі наші активності зосереджені на тому, чи є укриття, чи нема його, чи є генератор у школі, чи все добре у цій школі… Тому ці змагання – ковток свіжого повітря не тільки для дітей, а й для нас – дорослих. Дякую президенту за таку ініціативу, дякую вам, учасникам, за те що завзято сприйняли її і так активно й енергійно берете участь. Перемога буде ваша!» – сказала заступниця голови Чернігівської ОДА Жанна Шерстюк.

За свої команди приїхали вболівати голови громад.

«Змагання «Пліч-о-пліч» – справжнє спортивне свято, на якому нам завжди приємно бути, особливо тут, на фіналі. Горді за наших дітей, які беруть у ньому участь. Бажаю бути всім успішними і в спорті, і в житті», – зазначив очільник Городнянської ТГ Андрій Богдан.

«Поки наші захисники і захисниці виборюють перемогу, маємо докласти максимальних зусиль, щоб діти зростали здоровими, розумними, сильними. Саме на це і спрямована загальноукраїнська ініціатива», – наголосила Куликівський селищний голова Юлія Постернак.

У результаті запеклої боротьби перемогу здобула команда Чернігівської школи № 12.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації