back

|

ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»

У березні-червні 2024 року Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова за підтримки міністерств і відомств проводить ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя».

Конкурс – це відкритий захід, що проводиться з метою привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей і демократичних принципів.

Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 8-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної та початкової мистецької освіти, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Роботи (малюнки, есе) учасників Конкурсу приймаються в строк до 17 червня 2024 року.

Підсумки Конкурсу підбиватимуться у вересні 2024 року з організацією відповідної виставки робіт та нагородження переможців і призерів.

За додатковою інформацією прохання звертатися до організаційного комітету Конкурсу за телефоном: 096-036-04-15 або електронною поштою: [email protected].

ГО Активне Суспільство України