01-08-2023 11:31

Товариство з обмеженою відповідальністю “Носівське хлібоприймальне підприємство”(ТОВ “Носівське ХПП”, код ЄДРПОУ 00957838, юридична, поштова і фактична адреси: 17100, Чернігівська обл., Ніжинський район, м. Носівка, вул. Київська, буд. 9) повідомляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об’єкту за адресою: 17100, Чернігівська обл., Ніжинський район, м. Носівка, вул. Київська, буд. 9.

Об’єкт товариства з обмеженою відповідальністю “Носівське хлібоприймальне підприємство” отримав позитивний висновок з оцінки впливу на довкілля згідно положень ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля”. Джерелами впливу на стан атмосферного повітря являється технологічне обладнання обробки зерна – очищення, сушіння, зберігання в силосних та напольних складах, ремонтної служби, служб енергозабезпечення. При роботі технологічного обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, сполуки азоту (двоокис азоту, оксид діазоту), оксид вуглецю, діоксид сірки, вуглеводні, сірководень, аерозолі зварювання, парникові гази: метан та двоокис вуглецю. Загальні обсяги викидів складають – 2069,483 т/рік (з них вуглецю діоксид - 2055,256 т/рік).

Адміністрація ТОВ “Носівське хлібоприймальне підприємство” зобов'язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації технологічного обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарно-захисної зони, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу ТОВ “Носівське хлібоприймальне підприємство” звертатися за адресою: 17100, Чернігівська обл., Ніжинський район, м. Носівка, вул. Київська, буд. 9, за тел.+380464227441.

Зауваження громадські організації та окремі громадяни можуть направляти протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7.

Інформація для отримання дозволу (282 КБ, pdf)

ГО Активне Суспільство України