29-09-2023 15:01

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ПРИЛУЦЬКИЙ РИНОК 1” (ТОВ “ПРИЛУЦЬКИЙ РИНОК 1” код ЄДРПОУ 35075127, юридична, поштова адреси: 17500, Чернігівська область, м. Прилуки, вул. Незалежності, буд. 61) заявляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від котельного та виробничого устаткування на об’єкті проммайданчика, розташованого за адресою: 17500, Чернігівська область, м. Прилуки, вул. Незалежності, буд. 61.

Об’єкт підприємства не підлягає оцінці впливу на довкілля згідно положень ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля”.

Джерелами впливу на стан атмосферного повітря являються котельне устаткування та бензиновий генератор. При роботі котельного устаткування та бензинового генератора на об’єкті підприємства в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: оксиди азоту ( оксид азоту, діоксид азоту ) в перерахунку на діоксид азоту, оксид вуглецю, вуглецю діоксид, метан, оксид діазоту, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, сірки діоксид, неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС). Загальна обсяги викидів складають – 7,3999 т/рік.

ТОВ “ПРИЛУЦЬКИЙ РИНОК 1” зобов’язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах виробничої діяльності та експлуатації виробничого устаткування.

Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Заходи щодо скорочення викидів не передбачаються. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарно-захисної зони та на межі житлової забудови, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу ТОВ “ПРИЛУЦЬКИЙ РИНОК 1” звертатися за адресою: 17500, Чернігівська область, м. Прилуки, вул. Незалежності, буд. 61, тел. +380(4637)3-22-25.

Із зауваженнями або запереченнями щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВ “ПРИЛУЦЬКИЙ РИНОК 1” звертатися протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою, 14000, Чернігівська область, м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7.

Інформація для отримання дозволу (225 КБ, pdf)

 

ГО Активне Суспільство України