29-09-2023 15:34

Товариство з обмеженою відповідальністю "Племінне господарство "Бреч",(ТОВ "ПГ "БРЕЧ", код ЄДРПОУ 36584676, юридична, поштова і фактична адреси: 15361, Чернігівська обл., Корюківський район, с. Бреч, вул. Шкільна, буд. 12 А) повідомляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об’єкту за адресою: 15300, Чернігівська обл., Корюківський район, Корюківська територіальна громада.

Об’єкт Товариства з обмеженою відповідальністю "Племінне господарство "Бреч" не підлягає оцінці впливу на довкілля згідно положень ЗУ “ Про оцінку впливу на довкілля”. Джерелами впливу на стан атмосферне повітря являється технологічне обладнання утримання коней та виробництва тепла в установках спалювання. При роботі технологічного обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: сполуки азоту (двоокис азоту, оксид діазоту), речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, оксид вуглецю, сірководень, аміак, фенол, карбонові кислоти, альдегіди, аміни, сульфіди, меркаптани, парникові гази: метан та двоокис вуглецю. Загальні обсяги викидів складають – 125,414 т/рік (з них вуглецю діоксид – 122,891 т/рік).

Адміністрація Товариства з обмеженою відповідальністю "Племінне господарство "Бреч" зобов'язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації технологічного обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарно-захисної зони, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу Товариства з обмеженою відповідальністю Племінне господарство "Бреч" звертатися за адресою: 15361, Чернігівська обл., Корюківський район, с. Бреч, вул. Шкільна, буд. 12 А за тел.
+380660835658.

Зауваження громадські організації та окремі громадяни можуть направляти протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7.

Інформація для отримання дозволу (180 КБ, pdf)

ГО Активне Суспільство України