15-01-2024 09:14

Товариство з обмеженою відповідальністю “Чернігівська генеруюча компанія”, ( ТОВ “Чернігівська генеруюча компанія”, код ЄДРПОУ 41949054, юридична, поштова і фактична адреси: 14000, Чернігівська обл., місто Чернігів, вул. Шевченка, буд. 15 повідомляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об’єкту за адресою: 14037, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Інструментальна, буд. 14А.

Об’єкт Товариства з обмеженою відповідальністю “Чернігівська генеруюча компанія” не підлягає оцінці впливу на довкілля згідно положень ЗУ “ Про оцінку впливу на довкілля”. Джерелами впливу на стан атмосферне повітря являється технологічне обладнання виробництва тепла в установках спалювання та виробництво електроенергії з піролізного газу в двигунах внутрішнього згоряння. При роботі технологічного обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, сполуки азоту (двоокис азоту, оксид діазоту), оксид вуглецю, неметанові леткі органічні сполуки, парникові гази: метан та двоокис вуглецю. Загальні обсяги викидів складають – 20681,485 т/рік (з них вуглецю діоксид – 20468,946 т/рік).

Адміністрація Товариства з обмеженою відповідальністю “Чернігівська генеруюча компанія” зобов'язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації технологічного обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарнозахисної зони, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу Товариства з обмеженою відповідальністю “Чернігівська генеруюча компанія” звертатися за адресою: 14000, Чернігівська обл., місто Чернігів, вул. Шевченка, буд. 15, за тел.+380664540630.

Зауваження громадські організації та окремі громадяни можуть направляти протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7.

Інформація для отримання дозволу (226 КБ, pdf)

ГО Активне Суспільство України