09-04-2024 10:04

Товариство з обмеженою відповідальністю “ЛЕЙВ”, коротка назва ТОВ “ЛЕЙВ”, код ЄДРПОУ 41109965, юридична, поштова і фактична адреси: 16300, Чернігівська обл., Чернігівський район, селище Куликівка, вул. Миру, буд. 151А повідомляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об'єкта за адресою: 16300, Чернігівська обл., Чернігівський район, селище Куликівка, вул.Миру, буд. 151А.

Об’єкт ТОВ “ЛЕЙВ” отримав позитивний висновок з оцінки впливу на довкілля згідно положень ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля”. Джерелами впливу на стан атмосферне повітря являється технологічне обладнання приймання, зберігання бензинів, дизпалива та скрапленого вуглеводневого газу, заправлення моторним паливом автотранспорту, технічного обслуговування і ремонту автомобілів та виробництва тепла в установках спалювання. При роботі технологічного обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, сполуки азоту (двоокис азоту, оксид діазоту), діоксид сірки, оксид вуглецю, неметанові леткі органічні сполуки (бензин, вуглеводні дизпалива, протан та бутан), зварювальні аерозолі, парникові гази: метан та двоокис вуглецю. Загальні обсяги викидів складають – 14,8845 т/рік (з них вуглецю діоксид – 14,021 т/рік).

Адміністрація ТОВ “ЛЕЙВ” зобов'язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації технологічного обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі прилеглої житлової забудови.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу ТОВ “ЛЕЙВ” звертатися за адресою: 16300, Чернігівська обл., Чернігівський район, селище Куликівка, вул.Миру, буд.151А, за тел.+38073001088.

Зауваження громадські організації та окремі громадяни можуть направляти протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7.

Інформація для ознайомлення громадськості (241 КБ, pdf)

ГО Активне Суспільство України