15-04-2024 14:46

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКРАЇНСЬКА МОЛОЧНА КОМПАНІЯ” (ТОВ “УМК”, код ЄДРПОУ 34099131, юридична, поштова і фактична адреси: 07620, Київська область, Броварський район, с. Великий Крупіль, вул. Київський шлях, буд. 60А) заявляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин атмосферне повітря, що надходять в атмосферу від стаціонарних джерел на об’єктах Борзнянської філії, розташованих за адресами: 16422, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Ховми, вул. П.Куліша, 1А та 16422, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Ховми, вул. Л. Українки, 1.

Об’єкти підприємства не підлягають оцінці впливу на довкілля згідно положень ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля”.
 Джерелами впливу на стан атмосферного повітря являються будівлі та споруди утримання тварин, кормоцех, технологічне обладнання ремонтних служб обслуговування сільгосптехніки та служби теплозабезпечення. При роботі технологічного обладнання та утриманні худоби в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини. Обсяги викидів по об’єктах становлять:

16422, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Ховми, вул. П.Куліша, 1А - 784,825 т/рік (з них вуглецю діоксид – 761,902).
16422, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Ховми, вул. Л. Українки, 1. - 0,396 т/рік

Адміністрація ТОВ “УКРАЇНСЬКА МОЛОЧНА КОМПАНІЯ” зобов’язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах виробничої діяльності та експлуатації виробничого устаткування. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Заходи щодо скорочення викидів не передбачаються. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарно-захисної зони, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу ТОВ “УКРАЇНСЬКА МОЛОЧНА КОМПАНІЯ” звертатися за адресою: 16422, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Ховми, вул. П.Куліша, 1А, тел. (067) 343-83-89.

Із зауваженнями або заперечуванням щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВ “УКРАЇНСЬКА МОЛОЧНА КОМПАНІЯ” звертатися протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою, 14000, Чернігівська область, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7.

Інформація для ознайомлення громадськості (156 КБ, pdf)

Інформація для ознайомлення громадськості (206 КБ, pdf)

 

ГО Активне Суспільство України